Charlotte Verhoye

Houdt van veerkracht, het Japanse concept Ikigai en van connectie maken met jezelf en anderen

 

Bachelor voedings- en dieetkunde en 200 YTT certified yoga teacher.

In een vorig leven afgestudeerd als graduaat confectie en textiel en na een carrière als project manager in de kledingsector mijn buikgevoel én Ikigai gevolgd en opnieuw gaan studeren om als zelfstandig diëtist aan de slag te gaan. Via bijscholing en vrijwilligerswerk bij de patiëntenorganisatie voor eetstoornissen ANBN bijkomende expertise opgedaan op vlak van de behandeling van eetstoornissen. Sinds 2021 gestart als diëtist bij Nieuw Eetverbond Gent voor de behandeling van eetstoornissen en eetproblemen bij jongeren en volwassenen.

Je kunt bij mij terecht in Praktijkhuis Authent’iek als diëtist voor begeleiding rond eetproblemen of eetstoornissen. Daarnaast bied ik ook privé yogasessies, ademhalings- en ontspanningsoefeningen aan.

Als diëtist heb ik me gespecialiseerd in de behandeling van een verstoorde relatie met eten, eetproblemen en eetstoornissen. Herken je je in minstens één van volgende punten?

 

  • Je hebt het gevoel dat je relatie met eten verstoord is.
  • Eetmomenten bezorgen jou stress.
  • Denken aan eten neem een groot deel van jouw tijd in beslag, het is een obsessie geworden.
  • Je hebt het gevoel dat je vastloopt: je wil er iets aan doen, maar alleen lukt het niet. Misschien voel je ook druk in je omgeving.
  • Je zoekt iemand die jou hoort en samen met jou in kaart brengt welke moeilijkheden er zijn en waar jij verandering in wil zien.

 

Elk verhaal is uniek, ook bij eetproblemen of -stoornissen. Verandering is mogelijk, maar het is belangrijk om tijd te nemen en jouw tempo te vinden.

Wil je hier graag aan werken en vrede sluiten met jezelf en met je eetpatroon? Jouw emoties en de signalen van je lichaam herontdekken? Opnieuw leren luisteren naar wat je lichaam echt nodig heeft en hoe je je lichaam kan voeden?

Ik begeleid je graag in jouw zoektocht, stap voor stap.

 

 

 

Kostprijs: € 65 voor een sessie van 1 uur